Lost memories

Snubblade på den här otroligt vackra franska kortfilmen alldeles nyss. Den handlar om ett par i en framtid där teknologin har tagit över helt, och vad man faktiskt har kvar om man tar bort allt sådant.

Det är lite läskigt med alla mobiltelefoner och datorer vi har fäst oss vid. Minns ni liksom när man var liten och faktiskt plingade på hos varandra? Eller ringde via sin hemtelefon som var typ det enda sättet att nå dina vänner på. Nu har vi alla den där kompisen som umgås mer med sin telefon än med en själv.

Jag försöker faktiskt fota med analoga kameror och framkalla bilder, tycker det är så himla härligt att kunna ta och känna på dem. Fast just nu hänger dem mest i mitt skåp och ser snygga ut hehe…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply