Lucka 16: Vinn två klänningar och lyxigt halsband från Cubus värt ca 700:-!

IMG_5792 IMG_5804 IMG_5809 IMG_5829 IMG_5863 IMG_5857
Nyårsoutfit till dig och din kompis?? CHECK! Så najs julklapp. “Kom, fira nyår eller fira vad som helst eller fira ingenting i någon av dessa fantastiska klänningar med mig puss puss”.

För att tävla:
Kommentera med namn, stad och storlek. 
Skriv sedan vem du skulle ge den andra klänningen till och varför! (eller om du behåller båda själv. Helt förståeligt. Skulle jag gjort. #ego)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Marwa December 16, 2014 at 7:33 am

  Marwa, Falköping,15, strl S.
  Jag skulle gett en utav klänningarna till min syster då hon alltid köper presenter till mig, ibland från ingenstans. Så det skulle vara fint att ge något fint tillbaka.

 • Reply Ida Petersson December 16, 2014 at 12:28 pm

  Jag och min bästa vän ska fira nyår ihop. Och i år är det lite speciellt för hon är gravid och ska ha barn med hennes pojkvän. Därför är detta vår sista nyårsnatt tillsammans. Nästa år kommer en bebis ha landat. Så det vore roligt att få skämma bort min bästa vän med en fin klänning och en riktig underbar nyårskväll!
  Om jag hade vunnit hade jag haft den rosa klänningen och så hade jag gett bort den svarta till min bästa vän.
  Jag har storlek L/42 och min vän har M/38. Och vi bor i Västervik/Kalmar 🙂

 • Reply Stina December 16, 2014 at 1:09 pm

  Stina Mäkitalo, Stockholm, Strl XS

  Wow vilka fina klänningar! Perfekt till nyår då jag ska på kryssning och fira. Skulle behålla den rosa själv eftersom jag tycker den var ursöt och skulle passa mig och de klackskor och smycken jag ska ha på mig på nyår! Den svarta skulle jag ge som julklapp till min kusin som ska med på kryssningen och den passar hennes stil perfekt så hon skulle älska den!

 • Reply Martyna December 16, 2014 at 1:21 pm

  Martyna, 16, Åkarp, stl S
  Jag skulle behålla den svarta, då jag älskar spets och har rosa ombre som skulle skära sig med den rosa. Den rosa skulle jag ge till min bästakompis, Sofia som jag inte har haft möjligheten att träffa så mycket då vi inte längre går i samma klass. Missade också hennes födelsedag och kommer inte att träffa henne över jul, så skulle verkligen vilja ge henne denna!

 • Reply Elin December 16, 2014 at 4:28 pm

  Elin, Stockholm, XS
  Jag skulle ge den andra till min syster. Hon har inte alls mycket pengar men ska ändå alltid överraska mig med glass när jag haft en dålig dag, eller en fin tröja ifall JAG inte känner att jag har råd att köpa den just då, trots att hon har ännu mindre pengar. Nu till jul vet jag att hon har lagt alla sina pengar på otroligt fina presenter och kommer inte ha råd att köpa nån ny klänning till nyår. Så det skulle vara jättekul att kunna ge henne en av de här fina!

 • Reply Alice December 16, 2014 at 4:46 pm

  Alice, Trollhättan, M

  Jag skulle gett båda till mig själv, egotrippad som jag är. Älskar att ha alternativ, typ “idag vill jag vara rosa för ja är hög på livet o vill ha uppmärksamhrt och imorgon ska ja va svart för jag känner mig depp”. Himla bra 😉 Jag är dock inte helt hjärtlös och skulle tänka mig att låna ut klänningarna till behövande kompisar 🙂

 • Reply jonna nilsson December 16, 2014 at 5:31 pm

  Jonna, Falkenberg, Jag har storlek XS oc Wilma storlek S
  Jag hade gett bort den Rosa till min kompis Wilma som bor i Indien men som kommer hem nu på fredag. Det hade vart en bra present till henne, eftersom hon troligtvis inte kommer ha tiden att köpa en nyårsklänning när hon kommer hem och jag vet att hon är kär i rosa. Indiens kläder utbud är inte det bästa så en nyårs klänning kommer hon inte kunna köpa där, så det skulle vara kul att överraska henne med den på fredag! Den svarta hade jag behållt själv för att använda nu på julafton. Kramkram !! 🙂

 • Reply Klara December 16, 2014 at 5:54 pm

  Klara, Stockholm, Storlek S. Skulle ge den till min bästa vän, då vi liiite för ofta är astöntiga och matchar, och om vi skulle ha dessa skulle vi kunna matcha – då de kommer i kit – utan att folk vet om det.. he he he. Vill hon inte ha den behåller jag den själv. lol.

 • Reply Emma December 16, 2014 at 5:57 pm

  Emma, Luleå, XS
  Jag skulle behålla båda klänningarna, men låta min syster låna dem ändå, som hon gör med alla mina kläder;) Halsbandet var ursnyggt!

 • Reply Emi December 16, 2014 at 8:11 pm

  Emi, Stockholm, S – Jag skulle ge en av klänningarna till min bästis. Det vore en underbar julklapp till henne! 🙂

 • Reply Emily December 16, 2014 at 8:41 pm

  Emily, Stockholm, L Om jag skulle vinna de båda klänningarna skulle jag ge bort de båda till mina två allra bästaste kompisar för de förtjänar båda så super snygga klänningar. Såklart skulle de få klänningarna i julklapp! Vore super till en fattig studerande att kunna ge de klänningarna till mina kompisar som en rolig överraskning.

 • Reply Gabriella December 16, 2014 at 9:07 pm

  Gabriella, Södertälje och jag vill ha storlek L på båda klänningarna. Jag själv är inte något riktigt fan av klänningar utan använder helst byxor ibland kjolar med något snyggt linne. Jag skulle ge klänningarna till min syrra, som kämpar väldigt mycket med hennes sätt att se på sig själv. Hon är inte nöjd med sin kropp vilket hon verkligen borde vara. Och för mig som hennes lillasyster få se och höra hur jobbigt det är för henne , blir lika jobbigt för mig. Att kunna ge henne dessa två klänningar i julklapp och verkligen bekräfta för henne att det inte spelar någon roll vad andra tycker. Hon är perfekt som hon är. Håller tummarna. Må bästa flicka eller pojke haha vinna 😀

 • Reply Karin Nordin December 16, 2014 at 9:56 pm

  Karin, Umeå, storlek M/40. Jag skulle nog ge båda klänningarna till min svägerska. För mig är de för små även i största storlek men min vältränade svägerska skulle se helt fantastisk ut i dem. Hon har nyss separerat från sin man och har precis börjat med ett försiktigt dejtande, kanske hon kan använda klänningarna då 🙂

 • Reply Fannie December 16, 2014 at 10:53 pm

  Fannie, S, Hammarö
  Jag skulle själv ha behållit den rosa medan världens bästa och absolut finaste människa Ella skulle se helt smashing ut i den svarta! Hon skulle vara så värd den oxå och det är verkligen något jag skulle vilja ge henne efter allt som vi har gått igenom och på det sättet hon har stått upp för mig!

 • Reply Agata Absalyamova December 16, 2014 at 11:56 pm

  Agata Absalyamova, Borlänge, S.
  Snyggaste nyårsklänningarna jag har sett! Jag skulle lätt ta båda för mig själv, hehe don’t judge. Den rosa skulle jag bära på julafton och den svarta på nyåret självklart! Lyxig julklapp om jag skulle vinna!
  *Håller tummarna*

 • Reply nelsonkatt December 17, 2014 at 1:00 am

  Sophie
  Den svarta skulle jag absolut fira både jul och nyår i själv, men den rosa skulle jag ge till min söta brorsdotter.Den skulle passa perfekt på en ung tjej!

 • Reply nelsonkatt December 17, 2014 at 1:01 am

  PS stl M

 • Reply Noris December 17, 2014 at 5:03 pm

  Heeej!! Jag skulle behålla den svarta själv och ge den rosa till min bästa syrra!! Hon älskar rosa hahah tönt… Nej men det skulle vara en perfekt julklapp som jag vet att hon skulle uppskatta 🙂
  Halsbandet var också chickt så varför inte ha det med någon nice vinteroutfit någon gång? aja skulle iaf vara kul att vinna så nu håller jag tummmarna <3

 • Reply Noris December 17, 2014 at 5:04 pm

  *Uppsala stl. s- NORA

 • Reply Helin December 24, 2014 at 2:09 pm

  Helin, 18 år i Falköping
  Skulle ha behållt båda själv #ego, en som julklapp till mig själv och den andra som sen födelsedagspresent!

 • Leave a Reply