At least they charmed my pants off

IMG_0108 IMG_0113 IMG_0091 IMG_0073

And made me wanna walk around wearing only a bikini, this bracelet and this amazing perfume. 

Som ni vet adderades Thomas Sabos Charm Intense Rose till min parfymsamling för några veckor sedan, vilken jag använt som en tok sedan dess!! Då kan ni förstå hur lycklig jag blev över denna nya doft. Den luktar strand, bad, salt i håret och turkost. Fast gladast blev jag nog ändå över armbandet. Minns för några år sedan då jag samlade på sådana där berlocker på en kedja, men så lyckades jag tappa bort hela kedjan. Misären… Var som att förlora sin snuttefilt. Such a low point in life, jesus christ.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Cecilia March 22, 2015 at 9:09 am

    Alltså armbandet är ju to die for! Skulle du kunna länka? Kram

    • Reply Cecilia March 22, 2015 at 9:13 am

      Glömde nämna att mitt hjärta typ gick i tusen bitar när jag läste att du tappade bort kedjan…

    Leave a Reply