PLEASE GET ON TOP OF ME

DSC_0820 DSC_0823 DSC_0824 DSC_0827 DSC_0829 DSC_0843

Okay so my latest posts have all been kinda horny…….. I send my sincerest apologies for that. I’m probably sexually frustrated since I’m not able to wear any of these underwear right now. Could the autumn and winter please just pass so I can buy these? Pretty please? I mean look at them. I’m just watching those “love” prints, thinking HELL yeah I LOVE you.
_________________________________

Okej så mina senaste inlägg har typ alla varit lite småkåta……. Sänder mina djupaste ursäkter. Är förmodligen lite sexuellt frustrerad då jag inte kan bära några av dessa underkläder just nu. Kan vinterhalvåret bara passera så att jag kan köpa dessa? Snela?? Jag menar titta på dom. Sitter och glor på printet och tänker JA jag LOVE dig.

Undies-Love Stories SS16

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Csilla din faster October 23, 2015 at 2:42 pm

    Hej, varför uppdaterar du så sällan?

  • Leave a Reply