PINK MINDS

demi demi1 demi2

TOP-CUBUS, PANTS-& OTHER STORIES

Hej kompisar!! Sitter på jobbet just nu och ska strax iväg och käka lunch. Är helt kär i den här gråa tröjan från Cubus, använder den under nästan alla mina andra stickade plagg för att det er jo DRITTkallt utomhus!! (kommer läsa det här om två år och tänka “herregud minns ni när alla tittade på den där norska ungdomsserien och började prata norska efter det?”)
______________________

Hey! I’m at work right now, heading for lunch anytime soon. I’ve fallen crazy in love with this top from Cubus, I wear it under literally every knitted shirt I own because it’s so freaking cold right now!! I keep waiting for the warmth to get here but then I realise I’ll have to wait till I die. Until then, this top aka my number one saviour rescues me every day.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johan January 6, 2017 at 5:26 pm

  Snygg outfit.

  • Reply demi January 8, 2017 at 2:51 pm

   Tack!

 • Reply Anna January 7, 2017 at 12:45 am

  Hej, jag undra vilken kamera använder du? Älskar dina bilder<3

  • Reply demi January 8, 2017 at 2:52 pm

   Hej! Använder mig av en Canon EOS 600D 🙂 puss! <3 Tack så mycket!!

  Leave a Reply